Bloggen

Mediebloggen er min. Signe Trier Simonsens. Mit rum. Min tid. Min kanal. Om du så – kære læser – vil absorbere den i dit rum og din tid er så spørgsmålet.

Skulle du beslutte dig for at blive, kan jeg informere dig om, at mit lille stykke cyperspace er dedikeret til den kommunikative dynamik mellem medier og samfund. Alt fra opfindsomme reklamefremstød, public-service-anstrengelser til politiske fadæser inspirerer min pen.

Og at denne blog er netop et udtryk for min pen, vil jeg bede dig om at huske. Det betyder nemlig, at de virtuelle sider til tider vil lægge ryg til min frustration, begejstring eller aggression over tingenes tilstand.

Til gengæld vil jeg love dig altid at være garant for et højt underholdningsniveau. Og tilstræbe at være forholdsvis velfunderet. Og fornuftig i min argumentation. I alt fald det meste af tiden. Ellers er du velkommen til at gøre mig opmærksom derpå i det dertil indrettede demokratiske kommentarfelt.

I forhold til stavefejl og andre ikke-indholdsrelaterede kommentarer vil jeg bede dig sende disse på mail og ikke via kommentarfeltet. Kommentaren med denne type indhold vil derfor blive stående i 24 timer og derefter slettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *