Et par podcast-anbefalinger i sommervarmen

avatars-000143445971-3dwcnj-t500x500Jeg er tosset med taleradio på trods af min unge alder. Også i sommerferien. Og især om kommunikation, journalistisk og markedsføring. Så her kommer et par anbefalinger til dig, vis øregange måske savner lidt begavet selskab her i “varmen”.

  • Den journalistiske: P1s Mennesker og Medier: Klassikeren over dem alle – P1s mediemagasin. Og selvom det ikke helt er det samme, nu hvor Lasse Jensen ikke sidder bag ved mikrofonen, så giver programmet stadig en super skarp opdatering på den danske journalistiske dagsorden. Kurt Strand er en dygtig ordstyrer og lader ikke eksperter eller partskilder slippe afsted med luftige formuleringer.
  • Den teknologi-tunge: P1s HarddiskenOprindeligt kom jeg til at høre programmet helt tilfældigt på P1 en dag – siden da har jeg været en trofast lytter. De behandler alt fra lovgivning om datasikkerhed til selvkørende biler, Uber-biler, robotter og spændende digitale startups. Værterne Henrik Føhns og Anders Høegh Nissen er utroligt kompetente, og formår alligevel altid at formulere deres komplekse budskaber, så selv en som mig kan forstå det – og så sætter de altid tingene ind i en samfundsmæssig relevant kontekst.
  • Den sjove #SoMe: Gamle mænd i nye medier: Hans Tosti og Peter Svejgaard guider dig igennem det bedste og værste på den danske markedsførings og især på SoMe-scene. Her behandler de alt fra shitstorms, aprilsnarer og storytelling. Uden at sætte sig selv for meget op på ekspert-pedistaler er det at lytte til programmet lidt ligesom at sidde og sladre/sparre med to dygtige kollegaer indenfor kommunikation og markedsføring. Desværre er drengene ikke udkommet med noget nyt siden april, men de gamle udsendelser er stadig et lyt værd.
  • Meta-nørde-programmet: P1 PodcasterMeta-kommunikation, når der er bedst nemlig radio om radio. Programmet er ikke så kommunikationsfagligt men derimod en portouri af spændende, skæve og sjove podcasts – samt gode råd til, hvordan du finder nye podcasts, der interesserer dig. Susanna Sommers er den dejlige guide, som tager os med gennem podcast-landskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *