Facebook-live…. Så brug dog hele potentialet Lars Løkke

Med sin nye live-funktion har Facebook tilbageerobret noget af det terræn, platformen har mistet hos det yngre publikum. Desværre er brugerne – som for eksempel Statsminister Lars Løkke – ikke nødvendigvis de bedste til at gøre brug af mulighederne.

 

Det er sjovt. Normalt er det omvendt. Brugerne skriger på federe og mere nuancerede funktioner på sociale platforme. Men denne gang er det faktisk brugerne, der ikke udnytter potentialet fuldt ud. Eller i alt fald vores statsminister. For godtnok sendte manden sin sin 2025 plan på Facebook – men han kunne lige så godt have udsendt talen på enhver anden platform. For han brugte ikke live-funktionen til noget. Han holdt blot en tale som vanligt.

 

Se det, der kunne have været VIRKELIG fedt, var hvis Lars Løkke havde ladet brugerne stille spørgsmål efterfølgende – eller på en eller anden måde interagere med ham. Så ville det at vise talen på Facebook give mening, og det demokratiske potentiale, som platformen har, blive indløst. Men det turde han nok alligevel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *