Shout out: Adeles aflysning på Twitter – #SoMe i SÆRKLASSE

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 13.13.18Ansigtet var næsten ikke til at genkende uden sin perfekte perlemors-finish og stemmen, der normalt danser igennem øregangen, var fuld af knas og knaster. Men via sin autentiske og dybtfølte beklagelse lyste Adele stadig op som den diva, hun er, da hun den 18. august aflyste sin koncert i Phoenix på Twitter.

Jeg elsker Adele. Og jeg elsker hende om muligt mere efter hendes opslag på Twitter i går. Det er bare #SoMe, når det er bedst. Autentisk, råt, ærligt og kort. Med den 59 sekunder lange video formåede Adele at bruge noget så ærgerligt som en aflysning til at booste sit personlige brand som en kunstner, der ikke vil levere en middelmådig performance til hendes fans.

Forestil jeg alternativet..

…som mange af os har oplevet med for eksempel Mumford and Sons til NorthSide eller Take That i Parken. En kunstner/band udsender en pressemeddelelse dagen før en koncert om, at de har fået influenza/ondt i maven/har brækket et eller andet etc. og derfor må aflyse. Selv hardcore fans bliver ofte en smule irriterede. Men forestil jer, at Mumford and Sons i stedet for at lade deres manager komme med en ”dybfølt” udtalelse havde lagt en video eller et billede op af den brækkede hånd, der forsøgte at spille på en guitar… mon ikke det ville have gjort slaget for fansene lidt blødere.

Og selvom der skal såmænd også nok sidde en eller to mavesur Adele-fans derude, så vil jeg påstå, at antallet blev kraftigt reduceret via hendes video. Og at hun så derefter kan meddele, at der er fundet en ny dato for en koncert i byen… jamen så kan det kun konkluderes, at Adele vist fik mest muligt ud af den forkølelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *