Shout out: Skøn podcast om marketing, der er HELT nede på jorden

Okay jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg aldrig er faldet over podcasten HELP Marktings podcast. Men det er jeg nu – og abonnementet er tegnet. Podcasten er dejligt nede på jorden og drives frem af Eric Ziengs og hans interview af brancheaktuelle gæster, som er gode til at komme med håndgribelige eksempler og hands on råd.

 

Nogle gange bliver jeg en smule bange for den rivende udvikling indenfor marketing. Det er som at forsøge at tæmme et evigt voksende kobbel af vilde heste…. såsnart du har tæmmet Twitter- og Facebook så dukker SnapChat og Instagram op. Og ja så må du på den igen, igen.

 

Jeg kan godt være bange for ikke at kunne følge med. Ikke være med på beatet (shit når man skriver det, så er man bare SÅ meget ikke med på beatet). Især når man som jeg sidder som en en-mands-hær i Hong Kong og ikke har nogen at diskutere med. OG derfor er det godt, at der findes gode podcast, der kan gøre det ud for en god kollega. Og det er HELP Marketings-podcast. Hele konceptet bag er simpelthen at du bliver bedre, hvis du hjælper andre.

 

Marketing i øjenhøjde og bred forstand

Genstandsfeltet er marketing forstået i bred forstand – just how I like it. Det er en skøn vel-mixet cocktail, der både rummer lige sociale medier, gode plugins til WordPress og fif til at få noget ud af LinkedIn (DEN skal jeg have hørt…. det virker som en næsten umulig situation). Lixtallet er ikke for højt, og jeg vil vove den påstand, at selv din mor – som vi sagde på journalisthøjskolen – kan være med. Og hvor er det bare skønt med en podcast, hvor de såkaldte “eksperter” – og dem er der bare SÅ mange af indenfor SoMe – taler helt almindeligt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *