Shout out: Trend på P1 rocks

Vil du have trends og tendenser om forbrug kogt ned og fortalt i et let-fordøejligt sprog? Så er TREND på P1 lige noget for dig. Emnernes mangfoldighed og værterne Anne Glad og Flemming Møldrup stadig mere sikre radio-profil er både god og lærerig underholdning til dig, der beskæftiger dig med markedsføring, salg og firstmovers.

 

Er du også en af dem, der klapper dig selv på ryggen, hver gang du forudså noget rigtig i programmet “Kender du typen”? Eller som elskede de små generaliserende udtalelser fra eksperterne om, hvad det betyder, hvis man bruger Nivea ansigtscreme fremfor Kiehls? Så er TREND på P1 lige noget for dig. Her skal eksperterne – der til dagligt har deres gang i reklameverdenen – nemlig ikke forholde sig til quizzer og dets lige, men kan nøjes med at holde øjnene på bolden.

 

De fire første emner: Deleøkonomi, Sundhed og Selvmåling, Vi spiser lokalt – og ikke mindst det sidste: Mænd, kvinder og indkøb kan synes som skudt med spredehagl – men det er de ikke. De handler om, hvad der får os til at forbruge og hvorfor. Jeg vil mene, at programmet må være spændende ligegyldigt om du arbejder direkte med markedsføring, PR, salg eller forbrugeradfærd – så vil du finde programmet spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *