Vis mig dit rod – en modtendens blomstrer

Familiy living
Et billede af Mia Bjørnforts stue delt på Familiy Living – the true story.

Ny gruppe hitter på Facebook. Navnet er “Family Living – the true story”, og som navnet antyder gør gruppen en dyd ud af at vise det virkelig familieliv, som det udspiller sig i skandinaviske hjem.

Sødmælksskummen svømmer altid luftig ovenpå den velskænkede kaffe i den musselmalede Royal Copenhage-kop, og lille Alma på 2 år er altid iført gammelrosa-tylskørt og smider aldrig havregrød på mors kubus-lysestage eller tegner på Hay-puderne.

Instagram er fuld af fantastisk fine men også lettere forvrængede billeder af, hvordan livet ser ud i familier anno 2015. Trænger du til et break eller en forandring, så tjek den forfriskende gruppe på Facebook ”Family Living – the true story”. Her er bjerge af vasketøj, DIY-projekter gone oh so wrong, masser af nullermænd, opvask, ukrudt, og andre hjemlige små-katastrofer, som vi alle kender, men som ofte ikke ser dagens lys.

Undertegnede fandt siden og dens skønne modtendens utrolig befriende. Lad os håbe på mere af det. Jeg tror faktisk, at jeg vil gøre en dyd ud af at vise noget rod på min Instagram-profil inden længe. Guderne skal vide, at jeg selv er ramt af “jeg-viser-kun-lækkerhed/sådan-ser-det-altid-ud-hjemme-hos-os”-bølgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *